Σχόλια ΠελατώνΠλεονεκτήματαΠως να παραγγείλωΠαράδοσηΕπικοινωνία

€0.00

MYSOFA.com.cy - Πώς καθαρίζουμε τον καναπέ

Πώς καθαρίζουμε τον καναπέ

Πως καθαρίζεται ο καναπές

Για την Δερμάτινη Συλλογή

·       Συνίσταται η χρήση βοηθητικού εξαρτήματος μαλακής βούρτσας στην ηλεκτρική σας σκούπα, για την αφαίρεση οποιασδήποτε σκόνης ή θραυσμάτων που μπορεί να συσσωρεύονται σε σχισμές, γύρω από τα κουμπιά, τις άκρες ή κάτω από τα μαξιλάρια.

·       Για μικρούς υγρούς λεκέδες, απομακρύνετε γρήγορα τη διαρροή καθαρίζοντας προσεκτικά το υγρό με ένα καθαρό λευκό πανί. Αφήστε την περιοχή να στεγνώσει. Οι περισσότεροι λεκέδες σκουπίζονται και στεγνώνουν πολύ εύκολα.

·       Εάν ένα υγρό ή άλλη ουσία αφήσει ένα σημάδι λεκέ ή νερού, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με μια επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού. Ο τοπικός σας έμπορος επίπλων θα χαρεί να σας συστήσει ένα αξιόπιστο άτομο. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε καθαριστικά διαλύματα στα δερμάτινα έπιπλα σας.

 


 

Γενική Φροντίδα

·       Τοποθετείτε τα δερμάτινα έπιπλά σας πάντα σε απόσταση τουλάχιστον 50 εκατοστών από οποιαδήποτε άμεση πηγή θερμότητας, όπως τζάκια, αεραγωγοί και θερμαντικά σώματα.

·       Η άμεση έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία είναι επιβλαβής για τις επιφάνειες των περισσότερων επίπλων και τα δερμάτινα έπιπλα σας δεν αποτελούν εξαίρεση. Πρέπει να αποφύγετε την έκθεση σε άμεσο ηλιακό φως.

·       Τοποθετώντας τα έπιπλά σας μακριά από ακάλυπτα παράθυρα και φεγγίτες θα σας εξασφαλίσει ότι το όμορφο χρώμα τους δεν θα ξεθωριάσει.

·       Ποτέ μην χρησιμοποιείτε οικιακά καθαριστικά, καθαριστικά διαλύματα ή σκληρά χημικά για να καθαρίσετε ή να ξεσκονίσετε δερμάτινα έπιπλα. Επικοινωνήστε με τον επαγγελματία προμηθευτή σας εάν δεν είναι δυνατή η αφαίρεση λεκέδων μετά από τον αρχικό καθαρισμό και την ξήρανση του αέρα.

·       Τα γνήσια δερμάτινα προϊόντα σχηματίζουν το εφέ πατίνα με την πάροδο του χρόνου και με τη χρήση τους, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και προσθέτει στην ομορφιά και τη μοναδικότητα των επίπλων σας. Υπάρχουν επίσης μικρές αποκλίσεις χρώματος σε κάθε παρτίδα δέρματος που αποκτάμε. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι λόγω αυτού του φαινομένου δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα έπιπλα που αγοράζονται σε διαφορετικές χρονικές στιγμές θα ταιριάζουν απόλυτα.

 

 

Για Κάλυψη Bi-cast

Το Bi-Cast είναι μια εξαιρετικά εξελιγμένη, αυτοματοποιημένη διαδικασία λήψης του διαχωρισμένου στρώματος του δέρματος και επικάλυψή του με μια ανάγλυφη, βαμμένη επίστρωση πολυουρεθάνης. Αυτή η τεχνική παρέχει ένα οικονομικό κάλυμμα που είναι ανθεκτικό και είναι εύκολο να καθαριστεί.

 

Καθαρισμός:

·       Ξεσκονίζετε περιοδικά τα έπιπλά σας με ένα μαλακό, λευκό πανί. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε δέρμα μικροϊνών chamois.

·       Συνίσταται η χρήση βοηθητικού εξαρτήματος μαλακής βούρτσας στην ηλεκτρική σας σκούπα, για την αφαίρεση οποιασδήποτε σκόνης ή θραυσμάτων που μπορεί να συσσωρεύονται σε σχισμές, γύρω από τα κουμπιά, τις άκρες ή κάτω από τα μαξιλάρια.

·       Απομακρύνετε τυχόν διαρροές ή λεκέδες με ένα υγρό λευκό πανί. Το Bi-Cast, λόγω της επίστρωσης πολυουρεθάνης, είναι ανθεκτικό στις περισσότερες διαρροές και λεκέδες εάν καθαριστεί γρήγορα.

·       Το ήπιο σαπούνι χωρίς βαφή ή άρωμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό πιο επίμονων λεκέδων.

·       Ποτέ μην χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, διαλύτες ή προϊόντα με βάση το αλκοόλ στα bi-cast έπιπλα σας.

 

Γενική Φροντίδα

·       Καθαρίστε την επιφάνεια πριν τελειώσετε και γυαλίστε την ώστε να την σφραγίσετε ενάντια στις ακαθαρσίες.

·       Τα συνηθισμένα χημικά οικιακά καθαριστικά είναι γνωστό ότι αυξάνουν τη γήρανση και τη φθορά του δέρματος.

 

 

Για Υφασμάτινη Κάλυψη

Επιλέγουμε τα καλύτερα καλύμματα για τους καναπέδες μας. Τα υφάσματα μας παρέχονται από τους πιο εξουσιοδοτημένους κατασκευαστές, οι οποίοι βασίζονται στην τρέχουσα τάση της μόδας, ώστε να αντιπροσωπεύουν την ιδανική ισορροπία μεταξύ ποιότητας και στυλ και να συνδυάζουν την απαλότητα και την πρακτικότητα. Εάν έχετε αγοράσει έναν καναπέ με υφασμάτινη κάλυψη, παρακαλούμε να προσέξετε τις προδιαγραφές της συντήρησης.

 

Καθαρισμός:

·       Καθαρίζετε περιοδικά τον καναπέ με μια μαλακή βούρτσα ή καθαριστικό.

·       Αφαιρέστε και καθαρίστε το εξωτερικό κάλυμμα ύφανσης του καναπέ:

Είναι καλύτερο να καθαρίσετε το κάλυμμα με στεγνό καθάρισμα. Θα πρέπει να εφαρμόσετε καθαριστικό χωρίς αποχρωματιστικά και οξειδωτικά για να αποφύγετε τον αποχρωματισμό. Το κάλυμμα πρέπει να ξηραίνεται ομαλά και όχι με άμεση έκθεση στον ήλιο.

·       Σταθερά υφασμάτινα καλύμματα (χωρίς πλύση με αφαίρεση):

Τα υπολείμματα λεκέδων πρέπει να αφαιρούνται αμέσως μετά το λέκιασμα του καλύμματος.

Αφαιρέστε τα με ένα μαλακό πανί ή απορροφητικό χαρτί, και όχι με χρωματιστό πανί. Σας συνιστούμε να αφαιρέσετε τα υπολείμματα χωρίς καθυστέρηση. Στις περιπτώσεις όπου χρειάζεται χημική λύση, παρακαλούμε μην κάνετε εφαρμογή του χημικού απευθείας πάνω στον λεκέ. Ο καλύτερος τρόπος είναι να ρίξετε μια ποσότητα χημικού πάνω σε ένα καθαρό πανί και να καθαρίσετε ένα κρυφό σημείο του καναπέ σαν δοκιμή, ώστε να μάθετε αν το συγκεκριμένο χημικό θα προκαλέσει οποιαδήποτε χρωματική αλλαγή ή παραμόρφωση. Τέτοιου είδους προβλήματα πρέπει να επισημαίνονται όταν καθαρίζετε πολύχρωμα υφάσματα ή κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα.