Σχόλια ΠελατώνΠλεονεκτήματαΠως να παραγγείλωΠαράδοσηΕπικοινωνία

€0.00

MYSOFA.com.cy - Πλεονεκτήματα

Πλεονεκτήματα
Σας εγγυόμαστε τις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

Αποφεύγοντας τους εκθεσιακούς χώρους, τη διατήρηση αποθεμάτων και άλλα έξοδα που έχει ένα παραδοσιακό κατάστημα, σας προσφέρουμε έπιπλα υψηλής ποιότητας στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.


Μοναδικά σχέδια τα οποία εξασφαλίζονται αποκλειστικά για το Mysofa.com.cy.

Σας παρέχουμε μοναδικά σχέδια από διεθνείς σχεδιαστές τα οποία μόνο μέσα από το Mysofa.com.cy μπορείτε να βρείτε. Βασικός μας στόχος είναι να αποκαλύπτουμε πάντοτε ό,τι νεότερο υπάρχει στο χώρο του επίπλου και να το παρέχουμε αποκλειστικά μέσω του Mysofa.com.cy.


Υψηλή ποιότητα.

Όλα τα προϊόντα μας παράγονται κάτω από υψηλές προδιαγραφές ποιότητας από γνωστά εργοστάσια τα οποία συνεργάζονται με διεθνούς φήμης ευρωπαϊκά ονόματα (brands) και ακολουθούν συγκεκριμένα πρότυπα (standards) ποιότητας.


Φιλικός σχεδιασμός ιστοσελίδας.

Σας παρέχουμε μία σελίδα τόσο απλή και με όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες για το κάθε προϊόν, ώστε να έχετε ξεκάθαρη εικόνα και η περιήγησή σας να είναι απολαυστική και εύκολη.


Παράδοση όπου κι αν βρίσκεστε με μόνο 25 ευρώ.

Με μόνο 25 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) σας παραδίδουμε τα έπιπλά σας όπου κι αν βρίσκεστε (εντός της Κύπρου) και πάντοτε με τη δική μας φιλική εξυπηρέτηση.