Σχόλια ΠελατώνΠλεονεκτήματαΠως να παραγγείλωΠαράδοσηΕπικοινωνία

€0.00

MYSOFA.com.cy - Πως να παραγγείλω

Πως να παραγγείλω

Το Mysofa.com.cy είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα επίπλων της Κύπρου.


Ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή από τα υπόλοιπα καταστήματα γιατί αποφεύγοντας τους εκθεσιακούς χώρους και τα υπόλοιπα έξοδα των παραδοσιακών καταστημάτων προσφέρει στους πελάτες του, έπιπλα υψηλής ποιότητας σε πολύ χαμηλότερες τιμές.


Στους καναπέδες, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει ο πελάτης πόσο μαλακός ή σκληρός είναι ένας καναπές, γι' αυτό και εμείς φροντίσαμε να σας παρέχουμε κάποια δείγματα στα γραφεία μας έτσι ώστε να σας δείξουμε ακριβώς πως θα είναι ο καναπές σας. Θα δείτε επίσης όλα τα υφάσματα και δέρματα των καναπέδων καθώς και όλους τους διαθέσιμους χρωματισμούς.


Επειδή το Mysofa είναι online κατάστημα και ο περισσότερος κόσμος έχει αρκετές απορίες, εμείς είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές. Η διαδικασία της παραγγελίας γίνεται συνήθως αφού μελετήσουμε τα σχέδια του σπιτιού σας και σας παρέχουμε όσο το δυνατό περισσότερες ιδέες και λύσεις για το χώρο σας. 


Τα περισσότερα έπιπλα γίνονται με βάση τις δικές σας διαστάσεις και χρωματισμούς γι' αυτό και χρειάζονται και κάποιο χρονικό διάστημα για να παραδοθούν.


Με την παραγγελία ο πελάτης δίνει το 50% του συνολικού ποσού για να ξεκινήσει η παραγωγή των προιόντων του. 


Βέβαια αν κάποιος πελάτης το επιθυμεί, μπορεί να ολοκληρώσει την παραγγελία του είτε καταθέτοντας απευθείας στην τράπεζα την προκαταβολή, είτε ηλεκτρονικά με τον ακόλουθο τροπο:


1. Αφού επιλέξει τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν, μας στέλνει την παραγγελία του χρησιμοποιώντας το καλάθι ψωνίσματος (My Cart).


2. Στη συνέχεια ολοκληρώνει την αγορά του χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα ή μέσω Paypal.